Az integrált online ügyviteli rendszer. Aktuális verzió: 2.4.008

ArtCMS tartalomkezelő rendszer

Utoljára módosítva: 2012.04.17. 13:24:30
9879088766dc3f944e9e50d1f1e21ccf.jpg


Az ArtCMS rendszer azon ügyfeleink igényeit igyekszik kielégíteni, akiknek nincs szükségük portálméretű, túlbonyolított tartalomkezelőkre, egyszerű a kezelése, valamint kulturált, áttekinthető és kellemes módon tálalja az információkat a látogató elé.

A jelen honlap szintén ArtCMS-t használ.

Mit tud a rendszer?

Mivel kisméretű tartalomkezelőről van szó, igyekeztünk olyan megoldásokat találni, amelyek vonzzák a rendszert használó embereket:
  • Egyszerű, áttekinthető adminisztrációs felület. A logikus, áttekinthető eszközök lehetővé teszik, hogy akár betanítás nélkül is boldoguljanak a felhasználók a rendszer adminisztrációs teendőivel.
  • Előre formázott tartalom közzététele. Mivel sokan szeretnek szövegszerkesztővel tartalmat formázni, lehetővé tettük, hogy a kedvenc szövegszerkesztőjéből átmásolhassa a rendszerbe a megjelenítendő szöveget.
  • Képtárak kezelése. Az ArtCMS képes bármennyi képtárat kezelni, amelyekbe bármennyi képet feltölthet. A feltöltött képeket felhasználhatja a publikált tartalmai színesebbé tételéhez.
  • Keresőmotor. Ha az ön által keresett szó vagy szavak fellelhetők a rendszerben, biztos lehet benne, hogy a keresőmotorunk megtalálja azokat. 
  • Külalak. Tudjuk, hogy az ízléseink eltérőek, emiatt az ArtCMS-t úgy alkottuk meg, hogy a rendszer külalakját akár Ön is változtatni tudja. Amennyiben bonyolultabb változásokat eszközölne, az is megvalósítható egy kis HTML+CSS ismeret segítségével. Ha Önnek nincs erre programozója, segítünk!
  • Felhasználók. Az ArtCMS-t úgy alkottuk meg, hogy a publikus, mindenki számára elérhető tartalmakon kívül belső, regisztrált felhasználóknak szóló oldalakat is létre lehessen hozni. A felhasználókat Ön sorolja csoportokba (melyeket szintén Ön határoz meg), az elkészített anyagot meg szintén Ön rendeli hozzá a megfelelő csoporthoz.