Az integrált online ügyviteli rendszer. Aktuális verzió: 2.4.008

Mivel foglalkozunk még?

Utoljára módosítva: 2014.05.30. 17:48:11
8c04cdc7c74709f0896b0bc337ef00af.jpg

Cégünk fő terméke az Art Invoice rendszer, azonban az igényeknek megfelelően igyekszünk minél több hasznos és kényelmes programot adni a felhasználók kezébe.

Elsősorban webes alkalmazásokat fejlesztünk, viszont nem riadunk vissza a PC-s programok megírásától sem. A mai internetes világban azt vettük észre, hogy az ügyfeleink legtöbbször előnyben részesítik az online alkalmazásokat.

Ugyancsak fontosnak tartják a webes megjelenést olyan módon, hogy ne legyen szükség programozókra a működtetéshez. Erre a legjobb megoldás a tartalomkezelő rendszer (CMS).

Egyik ilyen termékünk az ArtCMS rendszer. Erről a rendszerről bővebben az  [ArtCMS bemutató oldalán] olvashat. Készülőben van az ArtShop webáruház motor is, várhatóan 2009 január végén jelenik meg.

Megjegyzés: a jelen honlap szintén ArtCMS rendszert használ!

A szoftverek írásán kívül vállaljuk Linux szerverek kiépítését, telepítését és karbantartását.  Eddigi ügyfeleink visszajelzései alapján igyekszünk az igényeknek legmegfelelőbb megoldásokat nyújtani. Mivel Linuxot használunk, költséghatékony szervereket tudunk átadni, amelyek éveken keresztül megbízhatóan, gyorsan és pontosan működnek.
Mivel tudjuk, hogy nem egyszerű rendszergazdát találni Linuxos szerverek felügyeletére, ezúton felajánljuk segítségünket ezen a téren is. Szakembereink a lehető leggyorsabban és legjobban oldják meg a rájuk váró feladatokat.